UNIEKE KAVIAARPROEVERIJ IN BERLIJN

Attilus Caviar - Berlin Event

Attilus en het Palace Hotel organiseren een unieke kaviaarproeverij in Berlijn

Het Palace Hotel in Berlijn vormde het ideale decor voor een onvergetelijke avond. Het moderne hotel organiseerde samen met Attilus Caviar een exclusieve kaviaarproeverij.

Bezoekers van de bruisende Berlijnse culinaire wereld werden op 26 oktober uitgenodigd om te genieten van twee heerlijke soorten kaviaar en vers gerookte steur, allen afkomstig van een kwekerij in Jessen, op iets minder dan 100km afstand van het hotel.

De genodigden werden bij de deur begroet met mousserende witte wijn verzorgd door Casanova Prosecco, alvorens over te gaan op shots gekoelde Beluga wodka samen met kaviaar, prachtig geserveerd op parelmoer schaaltjes.


De avond werd voortgezet met een degustatiemenu van 5 canapés ontworpen door Robin Freeman, een bijzonder geprezen kok in Londen, om de unieke smaak van Attilus Royal Oscietra en Royal Siberische kaviaar tot hun recht te laten komen. De selectie heerlijke op kaviaar gebaseerde hapjes bestond uit onder andere tartaar van kaviaar en Koreaans gebakken steur, beide besprenkeld met Attilus Royal Siberische kaviaar.

Veel van Berlijns bekendste chefs waren aanwezig, zoals Markus Semmler, Florian Glauert, Bernhard Moser, Philipp Liebisch en de Executive Chef van het Palace Hotel Berlin Matthias Diether, die halverwege de avond werden getrakteerd op een heerlijke verrassing: de vers gerookte steur, verzorgd door onze partners van Rottstock Farm, werd onder veel applaus geserveerd.

Het serveren van kaviaar is bijna altijd een ceremoniële gebeurtenis, maar dit was echt een unieke gelegenheid. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt,” vertelde Attilus Managing Director, Igor Stopnikov. “We zijn de mensen die samenkwamen om de eerste kaviaarproeverij van Attilus in Berlijn zo'n geweldige succes te maken enorm dankbaar.

Onze producten