ATTILUS CAVIAR IN GLORIOUS GOODWOOD

Pop Up Attilus Caviar Bar at Glorious Goodwood

Noem de naam Goodwood en iedereen denkt meteen aan paardenraces. Hoog op de Sussex Downs, neemt Goodwood al meer dan 200 jaar het voortouw in de Britse paardenrensport.

Het Qatar Goodwood Festival, dat in de laatste week van juli gehouden wordt, is één van de hoogtepunten van de Britse kalender van de paardenrensport, waar mode, high society en paardenrenwedstrijden van wereldklasse gedurende vijf boeiende dagen samenkomen. Liefkozend bekend staand als Glorious Goodwood, is het evenement doordrenkt van Engelse traditie en uitgevoerd in de duidelijke stijl van Goodwood. Een gelegenheid vol sappige aardbeien, gekoelde champagne, fine dining, picknicks, fantastische hoeden en zomerse kleding - en nu ook onze luxe kaviaar.

Attilus is de officiële leverancier van zwarte kaviaar aan Goodwood Estate en we hebben onze aankomst op het Qatar festival dit jaar gemarkeerd met een pop-up bar met champagne en kaviaar, waar gasten werden getrakteerd op een speciaal proeverijmenu met onze beste soorten kaviaar: Royal Oscietra en Royal Siberische kaviaar.

Terwijl de beste volbloeden en 's werelds meest competitieve en bekendste jockeys, trainers en eigenaren op de renbaan om de eer streden, werden bezoekers getrakteerd op een glas champagne geserveerd met heerlijke kaviaar in de ontspannen en gezellige omgeving van onze bar en restaurant.

Glorious Goodwood deed opnieuw echt zijn naam alle eer aan.

Onze producten