De Attilus-methode
Attilus - wat Latijns is en ‘geweldige steur’ betekent - is toegewijd aan het kweken van 's werelds beste steur op een duurzame en milieuvriendelijke manier.
Attilus is de naam die topkoks en connaisseurs associëren met verfijnde kaviaar en de beste steurfilets. Onze filosofie is eenvoudig: net zoals de kwaliteit van champagne in de wijngaarden begint, zo bepaalt de gezondheid en het welzijn van onze vissen de kwaliteit van onze kaviaar.
Wij creëren onze eigen kaviaar in een visserij in Jessen, Duitsland en zijn één van de weinige producenten in de wereld die zijn klanten ‘echte’ Oscietra kaviaar biedt. Wij verlaten ons niet op anonieme internationale producenten voor ons ‘zwarte goud’ en we staan niemand toe om onze kostbare oogst te herlabelen.
Ons voortdurend streven naar uitmuntendheid combineert een waardering voor traditie met de toepassing van moderne technologie. Wij zijn van mening dat het creëren van één van 's werelds meest elitaire natuurlijke delicatessen geduld, precisie en toewijding aan het behoud van de allerstrengste normen vereist.
Ons team van experts produceert een volledig duurzame en traceerbare kaviaar voor topkoks en fijnproevers. Tezamen hebben zij vele jaren ervaring in het houden van steur en maken van kaviaar. Hooggekwalificeerde onderzoekers en biologen volgen onze vissen de klok rond, waarbij het voedingsschema nauwkeurig wordt aangepast om de steur tijdens elke stap van het kweekproces van een evenwichtige voeding te voorzien.
We zetten ons in voor onderzoek en innovatie, om ervoor te zorgen dat we kaviaar blijven produceren die door fijnproevers als de beste kaviaar in de wereld wordt gezien, voor wat betreft de grootte, smaak, kleur en voedingswaarde.