Meer informatie
Attilus kaviaar is volledig traceerbaar, duurzaam en milieuverantwoord. De kwaliteit is ongeëvenaard en we leveren Attilus kaviaar aan de meest bekende hotels en restaurants. De steurvissen van Attilus worden niet blootgesteld aan chemicaliën en de kuit wordt op het absolute hoogtepunt van grootte, smaak, kleur en textuur geoogst.
Kaviaar is een zeer geconcentreerde bron van voedingsstoffen, zit boordevol met vitaminen en mineralen (omega 3) en is rijk aan eiwitten. Een portie kaviaar bevat de dagelijkse behoefte voor een volwassene aan vitamine B12, maar ook vitamine A, E en B6, ijzer, magnesium en selenium.
Ingrediënten
- Steurkuit
- Zout
- < 0,4% E285 - Borax
Nutrition (per 100g)
Oscietra Caviar
- Calorische waarde: 1.000 kJ
- Land van herkomst: Duitsland, Polen, Bulgarije
- Vetgehalte: 15,13 g
- Verzadigde vetzuren: 4,40 g
- Koolhydraten: 0,80 g
- Suiker: 0,39 g
- Eiwit: 24,94 g
- Zout: 3,18 g
Siberian Caviar
- Calorische waarde: 986 kJ
- Land van herkomst: Duitsland, Polen, Bulgarije
- Vetgehalte: 14,85 g
- Verzadigde vetzuren: 4,93 g
- Koolhydraten: 0,87 g
- Suiker: 0,38 g
- Eiwit: 24,72 g
- Zout: 2,55 g
Geproduceerd door Attilus GmbH, Gewerbepark 22, 06917 Jessen, DUitsland
Wat is Borax?
Borax (ook bekend als natriumtetraboraat) is een vorm van zout die in de hele wereld gebruikt wordt in de productie van kaviaar. Het helpt het conserveringsproces, verbeterd de samenhang en verrijkt de smaak.
Allergeneninformatie: bevat vis
Let op: na ontvangst van de kaviaarproducten moeten deze zo spoedig mogelijk gekoeld worden.