INGREDIENTS sri-lankan-coconut-broth-with-caviar
Voor 4 personen.
Raapzaad- of plantaardige olie | 4 eetlepels |
Teentjes knoflook, in plakjes | 4 |
Zwarte mosterdzaadjes | 1 theelepel |
Komijnzaad | 1 theelepel |
Fenegriekzaad | ½ theelepel |
Venkelzaad | ½ theelepel |
Klein kaneelstokje | 1 |
Gedroogde lange rode pepers | 2 |
Handje verse curryblaadjes | |
Kleine sjalotjes, fijngesneden | 2 |
Klein stukje gember, geschild en fijngehakt | |
Kurkuma | 2 theelepel |
Gemalen koriander | 2 theelepel |
Kokosmelk | 800 ml |
Visbouillon | 400 ml |
Lichte zachte bruine suiker | 1 eetlepel |
Gerookte kabeljauw, in stukjes | 250 g |
Verse kreeftenstaartjes, in plakjes | 250 g |
Van 2 limoenen | Sap |
Klein bosje koriander, fijngehakt | |
Zout en peper | |
Kaviaar | 50g |
Kerstomaatjes, grofgehakt | 8 |
Knapperige sjalotjes | 50 g |